O nama

ESTERA NEKRETNINE kao brand tvrke Estera ulaganja d.o.o. nastala je iz potrebe da se prodavateljima nekretnina pruži potpuna i kompetentna usluga kod prodaje nekretnina.

Dakle „full service“ usluga i kompetencija za sva područja vezana uz kupoprodaju nekretnina su temelji poslovanja tvrtke već dugi niz godina i svakodnevni upiti kupaca i odlična prodaja su potvrda pravog smjera u poslovanju.

Tvrtka je ovlašteni kreditni posrednik u potrošačkom kreditiranju. Dobro smo upoznali sa svim potrebnim koracima oko ishođenja dokumentacije vezane za kupoprodaju nekretnina i cijeli proces vezan za kupnju ili prodaju nekretnine (ne kaže se uzalud da, ako je banka provjerila nekretninu, da je ona sigurno „čista“).

Svoje usluge možemo ponuditi na većem dijelu Republike Hrvatske. Sjedište tvrtke je u Zagrebu u Nemčićevoj ulici 10, a uredi u Varaždinu, Kukuljevićeva ulica 17, Osijeku, Zrinjevac 10a i Biogradu na Moru , Ulica kralja Petra Svačića 8.
Naš educirani tim Vam stoji na raspolaganju kada smo Vam potrebni.

Nadamo se da ćete prepoznati naš entuzijazam i kvalificiranost za usluge koje nudimo i da ćemo zajedničkim radom sigurno doći do cilja. SIGURNO DO CILJA je misao vodilja tvrtke jer posao s nekretninama ponekad može biti rizičan , a greške mogu biti vrlo skupe i nenadoknadive.


Naziv: Estera ulaganja d.o.o. za trgovinu i usluge
Skraćeni naziv: Estera ulaganja d.o.o.
Sjedište: Zagreb, Nemčićeva 10
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Zagreb, 080254404
Transakcijski računi i nazivi banaka: HR2123400091100162793 PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d.
Temeljni kapital: 20.000 kn
Članovi uprave: Suzana Krznar
OIB: 60755406153