O nama

Estera ulaganja d.o.o. je tvrtka nastala iz potrebe da se brojnim građanima pomogne prilikom procesa ishođenja kredita, bez razlike da li gotovinskih ili stambenih. Prilikom realizacije brojnih stambenih (za kupnju ili adaptaciju) kredita dobro smo upoznali dokumentaciju vezanu za kupoprodaju nekretnina (ne kaže se uzalud da, ako je banka provjerila nekretninu, da je ona sigurno „čista“ ) i cijeli proces vezan za kupnju ili prodaju nekretnine.
Više puta smo se našli u situaciji da nas klijenti koji su se prije kupnje raspitivali za svoju kreditnu sposobnost, (što je vrlo dobro napraviti ukoliko namjeravate nekretninu kupovati kreditom...) pitaju za preporuku kod kupnje, (isplati li se ? da li je dokumentacija dobra za kredit? itd.) ili prodaje (kolika je cijena na tržištu?, kako maknuti „teret“ odnosno zabilježbu s vlasničkog lista?).
Neminovan je bio zaključak, da ima smisla ponuditi svoje usluge na tržištu kupoprodaje nekretnina, jer nam je zanimanje kompatibilno a cijeli proces kupoprodaje vrlo često vezan za kredit.

Svoje usluge možemo ponuditi na području cijele Hrvatske .
Sjedište tvrtke je u Zagrebu u Nemčićevoj ulici 10, a uredi u Varaždinu, Kukuljevićeva ulica 17 i Osijeku, Zrinjevac 10a .
U tijeku je aktivno traženje lokacije za ured u Zadru i to bi bilo dovoljno za prvu fazu djelovanja i razvitka naše agencije.

Nadamo se da ćete prepoznati naš entuzijazam i kvalificiranost za usluge koje nudimo i da ćemo zajedničkim radom sigurno doći do cilja.


Naziv: Estera ulaganja d.o.o. za trgovinu i usluge
Skraćeni naziv: Estera ulaganja d.o.o.
Sjedište: Zagreb, Nemčićeva 10
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Zagreb, 080254404
Transakcijski računi i nazivi banaka: HR2123400091100162793 PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d.
Temeljni kapital: 20.000 kn
Članovi uprave: Suzana Krznar
OIB: 60755406153